HOME | Lots & More

Tips | Advies | Beoordelingen

Houdbaarheid zalm Uiteraard staat bij een dichte verpakking aangegeven hoe lang zalm bewaard kan worden gebleven. Maar wanneer je de verpakking eenmaal hebt opengemaakt is dit vaak onduidelijk. Na openen is gerookte zalm doorgaans 2 dagen […]

Hoe lang stoom je een stuk zalm? Voeg water toe tot een diepte van 3/4 inch en breng aan de kook op hoog vuur. Zet de kom voorzichtig op het rooster, dek af en stoom 8 […]

uitgevonden door Yohei Hanaya (1799-1858),een visser uit Edo. Wie heeft sushi verzonnen? Het is dus niet verwonderlijk dat Japan wordt beschouwd als de grondlegger van de hedendaagse sushi. Japanners aten de nog niet volledige gefermenteerde rest […]

Ook is sockeye-zalm rijk aan omega-3-vetzuren. Deze zalm is dus ontzettend gezond en bovendien heel smaakvol. Chinookzalm (koningszalm) is een aanrader wanneer je omega-3-vetzuren binnen wilt krijgen. Hij bevat bijna twee keer zoveel omega-3-vetzuren als andere […]

SushiPoint adviseert lichte, toegankelijke wijnen bij sushi Dus geen volle Chardonnay. Kies liever voor een opwekkende wijnsoort, zoals een knisperend frisse Sauvignon Blanc, Pinot Grigio of een Riesling. Deze combineert perfect bij het zilte van zeewier […]