HOME | Lots & More

Tips | Advies | Beoordelingen

Welk Fruit In Oktober?

Welk Fruit In Oktober
Het lekkerste seizoensfruit – In oktober kan je genieten van heerlijk seizoensfruit! Deze maand staan appel, braam, druif, framboos, kiwibes, meloen en peer op het menu. Verwerk het seizoensfruit van oktober in deze 12 lekkere recepten.

Wat is de seizoensgroenten in oktober?

Dit maak je met de seizoensgroenten van oktober In oktober kun je smullen van heel wat lekkere groenten van bij ons. Geniet van deze recepten met de seizoensgroenten van oktober. Boerenkool, pastinaak, roodlof, schorseneer, spruiten, veldsla, winterpostelein en witloof zijn de nieuwkomers van deze maand.

Welk fruit is er in de herfst?

Een ode aan herfstgroente en -fruit uit Nederland – Gepubliceerd op: 10-10-2019 17:44 Door: Dorthe Klinkert, diëtist Amsterdam, diëtist Utrecht Het is herfst! De bomen verkleuren, de grond ligt bezaaid met eikeltjes en we gaan liever niet zonder paraplu op pad.

  • En met het weer, verandert ook het aanbod van groenten en fruit dat in Nederland groeit.
  • Het seizoen van andijvie, kool, pompoen, appels, peren en nog veel meer lekkere herfstgroenten en -fruit is weer aangebroken.
  • En omdat wij van DieetPlaneet, naast onze eigen gezondheid, die van het milieu ook erg belangrijk vinden, zet ik in deze blog de meest duurzame keuzes van dit mooie seizoen voor je op een rijtje.

Dat duurzaam, gezond én lekker prima samengaan, kan je zelf proeven. Probeer een een lekker herfstreceptjes die onderaan deze pagina met je deel.

Wat eten op 1 november?

Deze maand vind je deze groenten volop in de winkelrekken: aardpeer, andijvie, bloemkool, boerenkool, boontjes, broccoli, broccolini, champignons, Chinese kool, knolselder, komkommer, koolrabi, krulandijvie, paksoi, pastinaak, prei, rapen, radijsjes, rode biet, rode kool, savooikool, schorseneren, selder, sla, spinazie

See also:  Wat Kost Een Inbouw Koelkast?

Welk fruit is er in september?

Het lekkerste van ‘t seizoen – In september kan je genieten van heerlijk seizoensfruit! Deze maand staan appel, braam, druif, framboos, kiwibes, meloen, nectarine, peer, perzik, pruim en vijg op het menu. Maak er deze 14 heerlijke recepten mee.

Wat is de meest ongezonde fruit?

Hoezo, fruit ongezond? Dat klopt niet helemaal natuurlijk. Het zijn de pesticiden die eraan kleven die slecht zijn voor je gezondheid. Zo bevat een aardbei soms een pesticidecocktail van maar liefst 5 verschillende soorten. Dit maakt de aardbei dan ook het meest ‘ongezonde’ stukje fruit van alle fruitsoorten.