HOME | Lots & More

Tips | Advies | Beoordelingen

Hoe Kun Je Zien Hoe Oud Een Koelkast Is?

hoe kan ik zien hoe oud mijn koelkast is? Meestal zit aan de binnenkant een sticker geplakt waar je het typenummer kunt vinden. Dikwijls staat ook de productiedatum op de sticker, als de koelkast niet is ingebouwd kun je ook achter op de koelkast zoeken naar een sticker met gegevens (bijvoorbeeld op de compressor).
Als je niet meer weet hoe oud je koelkast of vriezer is, kun je vaak de leeftijd achterhalen op basis van het serienummer. Tips over waar het serienummer op het apparaat staat, vind je op http://www.witgoedserviceonderdelen.nl/zoektips/zoektips.html.

Hoe oud is mijn Liebherr koelkast?

U vindt dit nummer op het typeplaatje van uw apparaat, dat zich aan de linkerbinnenzijde van vrijstaande apparaten bevindt of aan de rechterbuitenzijde van vrieskisten.

Waar zit typeplaatje koelkast?

Het type- of modelnummer kun je vinden op het typeplaatje van de koelkast. Het typeplaatje vind je meestal links op de bodem, bij de groentelades. Kun je het hier niet vinden, dan kan het ook zijn dat het plaatje aan de zijkant of aan de achterkant zit.

Welk type Liebherr?

Waar kun je het typeplaatje vinden? Bij bijna alle Liebherr apparaten bevindt het typeplaatje zich op de linker binnenwand. Het kan zijn dat je een van de laden moet verwijderen om het plaatje te kunnen zien. De vrieskisten vormen een uitzondering, bij diepvrieskisten is het plaatje op de rechter buitenwand geplaatst.

Waar vind ik het typenummer Bosch koelkast?

Het E-nummer en FD-nummer van het Bosch apparaat vind je op het typeplaatje. Deze vind je op het product.

See also:  Afbakbroodjes Welke Stand Oven?

Waar staat serienummer Liebherr koelkast?

Op het typeplaatje

Alle Liebherr apparaten beschikken over een typeplaatje in of op het apparaat waarop het serienummer te vinden is.

Waar zit een typeplaatje?

Deze staat meestal in de deurrand van de wasdroger of op de deur zelf. Bij bovenladers kan deze onder de klep staan. Bij een strijkmachine staat deze meestal op de poot of achterop.

Wat is FD-nummer Bosch?

Bosch-Siemens maakt gebruik van een FD-nummer op het typeplaatje van bijvoorbeeld een vaatwasser, koelkast, wasdroger, wasmachine, magnetron, etc. Via dit FD-nummer kunt u het bouwjaar van uw apparaat achterhalen.

Waar staat serienummer Inventum koelkast?

Het serienummer vind je op het typeplaatje en is op de filtersleuf achter de klep aangebracht. De klep zit vast met magneetjes.

Welke temperatuur koelkast Liebherr?

De ideale temperatuur van de koelkast is 5°C. Bij deze temperatuur zijn verse groenten, vlees en zuivel lang houdbaar en krijgen bacteriën minder kans. Wil je groenten, fruit, vlees, vis en zuivel nog langer vers houden? Kies dan voor een koelkast of koel/vriescombinatie met BioFresh.

Wat is Klimaatklasse SN t?

De combinatie SN-T betekent dan dat het apparaat geschikt is voor omgevingstemperaturen van 10 tot +43°C. Bij temperaturen onder de ondergrens van de klimaatklasse zullen koelkasten met en zonder vriesvak en dubbeldeurs koelkasten met 1 thermostaat niet meer goed kunnen functioneren.

Wat kost een inbouw koelkast?

Heb je daarnaast behoefte aan het nog langer vers houden van producten, ga dan voor een inbouw koelkast met vriesvak. Zoek je een goedkope inbouw koelkast? Een klein model is al te vinden voor minder dan 160 euro.

See also:  Appelbollen Opwarmen In De Oven Hoe Lang?

Welk type wasmachine heb ik?

Waar vind ik het modelnummer van mijn wasmachine? Op het typeplaatje van de wasmachine staat het type- of modelnummer. Dat nummer is nodig om het juiste onderdeel te vinden. Het typeplaatje van de meeste wasmachines zit achter de deur of op de binnenkant van de deur.

Waar vind ik type vaatwasser Bosch?

Het typeplaatje zit meestal aan de binnenkant van de deur van de vaatwasser. Het kan ook zijn dat hij op de rand van de deur zit of helemaal onder aan het apparaat (onder de deur, bijna bij de vloer). Bij sommige vaatwassers zit het typeplaatje aan de achterkant.

Wat is E nummer wasmachine?

Bij een vrieskist staat het nummer rechts aan de binnenkant van de deksel. Het E-nummer vindt u aan de binnenkant van de deur of de rand van de deur. Het E-nummer vindt u bij de voorladers aan de binnenkant van de vulopening en bij de bovenladers tegen de achterkant of in het deksel.

Is de oude koelkast vervangen?

Een oude koelkast vervangen is goed voor je portemonnee én voor het milieu. In hele oude koelkasten zitten namelijk soms nog gevaarlijke CFK’s (chloorfluorkoolwaterstoffen). Net als vroeger in spuitbussen. Het duurt erg lang voordat deze chemische stoffen zijn afgebroken.

Wat is de gemiddelde levensduur van een koelkast?

Wil jij een nieuwe koelkast kopen? Dan ben je vast benieuwd naar de gemiddelde levensduur van het model dat jij graag wilt aanschaffen. Uit onderzoek van Inretail blijkt dat mensen hun oude koelkast na ongeveer 15 jaar vervangen. Over het algemeen wordt gesteld dat een koelkast een technische levensduur heeft van 13 tot 15 jaar.

See also:  Wat Als Oliebollenmix Niet Rijst?

Hoeveel energie bespaart de nieuwe koelkast?

Een nieuwe koelkast bespaart altijd energie. Natuurlijk kost het maken van een nieuwe koelkast grondstoffen en energie. Dit maakt een nieuwe koelkast goed doordat deze elk jaar veel minder energie verbruikt dan een oude.