HOME | Lots & More

Tips | Advies | Beoordelingen

Waar Kan Ik Duizendkoppige Kool Kopen?

Millennial kool is verkrijgbaar in de meeste kruidenierswinkels, maar als je biologisch wilt kopen, zoek dan naar het USDA Organic label.

HOE IK RIJK WERD VAN DE KRINGLOOP !!! // KRINGLOOP TIPS VLOG | ♥ iamtheknees

ONZE ZILVEREN MUNTEN OMSMELTEN + 1KG KOPEN

Wat is Splijtkool?

Splijtingskool is een type brandstof dat in kerncentrales wordt gebruikt. Het bestaat uit kleine stukjes uranium gemengd in grafietkorrels die vervolgens in een reactorkern worden geplaatst. Bij dit proces ontstaat warmte, die elektriciteit opwekt. Het grootste voordeel van splijtingskool is dat het meer energie kan produceren dan andere soorten brandstof, zoals aardgas, olie en zelfs uranium zelf. Dit heeft echter een prijs: splijtingskolen vergen veel hogere onderhoudskosten dan andere brandstoffen.

Wat zijn vaste groenten?

Meerjarige groenten zijn planten die langer dan twee jaar leven. Het gaat onder meer om sla, spinazie, bieten, boerenkool, snijbiet, broccoli, kool, bloemkool, rapen, radijzen, wortelen, peterselie, uien, knoflook, prei en selderij. Deze planten groeien gedurende de wintermaanden wanneer andere gewassen niet beschikbaar zijn.

Hoe lang moet prei groeien?

Preiplanten groeien het best wanneer ze ten minste zes uur per dag direct zonlicht krijgen. Ze blijven groeien tot de temperatuur onder het vriespunt zakt. Eenmaal gevestigd heeft prei niet veel water nodig. Ze gedijen echter het best in vochtige grond.

Wat zijn vaste gewassen?

Meerjarige gewassen zijn planten die meer dan twee jaar leven. Het gaat om groenten zoals broccoli, bloemkool, kool, boerenkool, sla, uien, paprika’s, spinazie, tomaten, rapen en courgettes. Vaste planten worden gekweekt uit zaailingen die de winter buiten overleven en dan verder groeien in de lente, de zomer, de herfst en zelfs tot in het volgende groeiseizoen.