De ui wordt al sinds de oudheid gebruikt vanwege zijn geneeskrachtige eigenschappen. Men geloofde dat uien een afrodisiacum waren en ziekten zoals kanker, diabetes en hartaandoeningen konden genezen. In feite komt het woord “ui” van het […]
When it comes to making a Caprese salad, the type of tomato you use is important. You want to use a tomato that is firm, yet ripe. The best type of tomato to use for a […]
Rode kool is een lekker en gezond stukje groente, maar welke kruiden passen er nou het beste bij? In dit artikel geven we je een aantal tips.Neem bijvoorbeeld rozemarijn, tijm of oregano. Allemaal kruiden die erg […]
Er zijn twee basissoorten aardappelen: witte (of gele) en rode. De kleur van aardappelen wordt bepaald door hun schil. Witte aardappelen hebben een dunne schil, terwijl rode aardappelen een dikke schil hebben. Witte aardappelen zijn onder […]
Knoflook is een kruid dat veel in de keuken wordt gebruikt. Het kan echter moeilijk zijn om te bepalen welke grond het beste is voor het kweken van knoflook. Er zijn verschillende soorten grond, en elk […]