HOME | Lots & More

Tips | Advies | Beoordelingen

Welke Melodie Is Te Horen Bij Een Hardgekookt Ei Als U De Piepei Delfter Eierwekker Gebruikt?

Welke Melodie Is Te Horen Bij Een Hardgekookt Ei Als U De Piepei Delfter Eierwekker Gebruikt
Delfter PiepEi Eierwekker – CadeauXperts / / / Delfter PiepEi Eierwekker Passende, innovatieve cadeaus voor de zakelijke markt € 0.00 Leuk en handig, een eierwekker in de vorm van een Delft’s blauw ei, dat speelt een melodie al naar gelang u het ei gekookt wilt hebben.

Dit Oudhollandse Delfter PiepEi kook je mee met je eieren. Aan het melodietje is te horen of de eitjes goed zijn, of nog even moeten koken. Dé eierwekker voor een perfect eitje! Met deze uitgekookte eierwekker zorgt de slechtste kok nog voor een perfect gekookt ei. Met het Piepei kan een ei koken onmogelijk mislukken.

Het PiepEi is niet alleen een superhandige eierwekker en zorgt voor een perfect gekookt ei, hij laat ook nog eens leuke melodietjes horen. Elk melodietje is gekoppeld aan de kooktijd van de eieren. Het Delfter PiepEi bewaar je bij de eieren zodat deze dezelfde temperatuur heeft als de eieren.

 • Doe ‘m meteen met de eieren in het water en hoor aan het melodietje hoever de eieren gekookt zijn.
 • Wil je een zachtgekookt eitje? Haal ze er dan uit wanneer het PiepEi ‘In Holland Staat Een Huis’ begint te spelen.
 • Weerklinkt de melodie van ‘Twee Emmertjes Water Halen’? Dan heb je een perfect medium eitje! Wanneer de wekker ‘Het Wilhelmus’ begint te spelen heb je een heerlijk hardgekookt ei.

Geliefd relatiegeschenk, volledig custom made te maken. Ook verkrijgbaar in verschillende effen kleuren, het Classic Piepei. Geleverd in een geschenkverpakking. Tevens te voorzien van een bedrijfslogo, vanaf 100 stuks.

Aantal Prijs per stuk
36 € 16,95
100 € 14,95
250 € 13,95

Prijzen zijn exclusief BTW Logo toevoegen Inpakservice Verzendservice Zuidbaan 512 2841 MD Moordrecht T: E: : Delfter PiepEi Eierwekker – CadeauXperts

Hoe kan je zien of een ei hard gekookt is?

Om te weten te komen of het ei dat in de koelkast ligt gekookt is of niet moet je het gewoon even laten draaien op het aanrecht. Als het ei gelijkmatig ronddraait is het hardgekookt, zo niet is het een rauw ei.

Hoe werkt het Piepei?

Altijd het perfect gekookte eitje met deze Piepei Delft – Een piepei helpt je met het koken van een eitje. Je doet de piepei samen met je normale eieren in de pan. Zodra de eieren zacht gekookt zijn dan piept het in in de melodie “In Holland staat een huis”.

See also:  Hoe Weet Je Of Een Ei Bevrucht Is?

Piepei met Delfts blauw Design Piept “In Holland staat een huis” bij een zacht gekookt ei Piept “Twee emmertjes water halen” bij een medium gekook ei Piept “Wilhelmus” bij een hard gekookt ei. Door consumenten bond als Zeer Goed beoordeeld De meest uitgekookte eierwer

Hoe werkt een ei wekker?

Productbeschrijving – Eierwekker Deze eierwekker is niet zomaar een klokje dat afgaat. Deze egg timer verandert van kleur zodat je precies weet of je een hard of zacht ei hebt. Is het ei bijna helemaal rood dan is het een zacht gekookt ei. Is het tot de helf rood dan heb je een perfect medium eitje.

Hoe lang mag je een hardgekookt ei bewaren?

Lees ook: Lekkere en makkelijke koolhydraatarme-recepten > Een ongepeld (hard)gekookt ei is vier dagen tot een week houdbaar in de koelkast. Zijn de eieren al gepeld? Bewaar de eieren dan in een schaal met water maximaal een week in de koelkast. Probeer de overgebleven gekookte eieren zo snel mogelijk in de koelkast te bewaren om de vorming van schadelijke bacteriën tegen te gaan.

Drie soorten gevulde eieren Clubsandwich met eiersalade Bekijk alle paasrecepten met ei

Wat is er met een ei dat drijft?

Wanneer zijn mijn eieren nog goed? – Eierschalen laten een klein beetje lucht door. Hoe ouder een ei is, hoe meer lucht er dus in het ei zit en hoe makkelijker het ei blijft drijven als je het in het kommetje met water legt. Dit is wat er kan gebeuren tijdens de eiertest (en hoe je dus kunt zien of je eieren nog goed zijn):

Het ei zakt naar bodem Zakt het ei meteen naar de bodem? Dan zit er nog amper lucht in en heb je dus te maken met een vers ei. Die kun je prima gebruiken om bijvoorbeeld een gepocheerd ei van te maken! Het ei ligt schuin omhoog op de bodem Ligt het ei wel op de bodem, maar gaat er één kant schuin omhoog? Dan is het ei 1 tot 2 weken oud. Je kunt deze eitjes gerust koken of gebruiken om een lekkere omelet van te bakken. Het ei staat rechtop Zinkt het ei, maar staat het vervolgens rechtop? Dan is je eitje 2 tot 4 weken oud. De houdbaarheid van een ei is ongeveer 4 weken, dus je moet wel een beetje opschieten als je ‘m nog op wilt eten! Het ei blijft drijven Blijft je ei drijven? Dan zit er zoveel lucht in dat je wel kunt stellen dat het ei ouder is dan 4 weken. Grote kans dat deze eieren dan bedorven zijn. Je kunt ze dan dus beter niet meer eten

See also:  Waar Komt Mijn Ei Vandaan?

Wat als een ei drijft in water?

Indien ze : plat op de bodem blijven liggen, zijn ze vers. op de bodem blijven liggen maar met de punt rechtop, zijn ze 2 à 3 weken oud, maar nog perfect te eten. blijven drijven zijn ze bedorven en kan je ze niet meer opeten.

Waarom gaatje prikken ei?

Chef Adam: “Dit is waarom je een ei moet doorprikken voordat je ‘m kookt” Chef Adam: “Dit is waarom je een ei moet doorprikken voordat je ‘m kookt” Een beetje vervormd, moeilijk te pellen, net te zacht – of te hard. Om een perfect ei te maken moet je alle variabelen beheersen: tijd, temperatuur en grootte. Hier delen we een met daarin alle informatie.

 • Daarnaast heeft chef Adam verschillende ei-trucs.
 • Want zo zegt hij,Natuurlijk kun je een ei in de pan met kokend water leggen en het resultaat zal een gekookt ei zijn.
 • Maar geen perfect gekookt ei.” Je hebt ‘m vast ooit gezien:,
 • Hiermee prik je een klein gaatje in de onderkant van het ei.
 • Waarom? In een ei zit een klein ‘luchtzakje’.

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is het niet het ei dat uitzet, maar het luchtzakje waardoor de schaal breekt tijdens het koken. Door dit gaatje te prikken voorkom je gebroken eieren. Dit gaatje zorgt er ook voor dat het ei zich makkelijk laat pellen.

Kan je een ei koken zonder gaatje?

Ei koken tips – Eerst wat tips voor eieren koken!

 • Haal de eieren eerst uit de koelkast voordat je ze gaat koken. Als je ze direct uit de koelkast haalt, dan heb je een grotere kans dat ze gaan breken tijdens het koken.
 • Je kunt voor de zekerheid een gaatje prikken in het ei (aan de bolle kant van het ei), dan voorkom je barsten. Het handigst is om een eierprikker te gebruiken.
 • Wil je geen gaatje prikken in je ei of wil je er 100% zeker van zijn dat je ei niet gaat barsten? Voeg dan wat zout aan het kookwater toe! Het zout zorgt er voor dat er minder druk op het ei komt te staan. Daardoor breken de eieren niet tijdens het koken, of stolt het eiwit snel waardoor het niet uitloopt.
 • Zijn je eieren super vers (minder dan 3 dagen oud) en niet van de supermarkt? Kook ze dan 30 seconden langer. Ook zijn deze eieren minder makkelijk te pellen.
 • Laat de eieren na het koken schrikken! Hierdoor kun je je ei veel beter pellen. Giet het water gelijk af na het koken en houdt de eieren gelijk onder koud water. Zo stop je het kookproces.
See also:  Welk Brood Bij Hoog Cholesterol?

Lees ook alles over broccoli koken, rijst koken in een pan, asperges koken, en sperziebonen koken !

Wat is de bolle kant van een ei?

#1 Een ei barst minder snel als je er een gaatje in prikt – Aan de onderzijde van een ei (de stompe of brede kant van het ei) zit tussen de eivliezen een holte, de luchtkamer. Zoals de naam al aangeeft, zit deze vol met lucht. wanneer je een ei kookt, wordt die lucht warm en zet ze uit. Daardoor wordt de schaal te klein en verlaat de lucht het ei door de poriën in de schaal.

Hoe checken ei goed?

Eieren testen: zo doe je dat! – Heel simpel, je hebt nodig: een ei, een kom en water. Vul de kom met water en leg het ei hierin. Als het ei op zijn kant op de bodem blijft liggen, is het vers. Blijft het ei schuin omhoog op de bodem liggen, dan is het 1 à 2 weken oud.

Hoe weten dat een ei goed is?

De versheidstest – Het enige wat je ervoor nodig hebt, is een glas of doorzichtige kom met water. Leg het ei erin.

Ligt het plat op de bodem ? Dan is het nog helemaal vers! Blijft het op de bodem liggen, maar wijst het schuin omhoog ? Dan is het ei ongeveer 1 week oud. Blijft het op de bodem liggen, maar wijst het helemaal omhoog ? Dan is het 2 tot 3 weken oud, maar nog wél eetbaar. Drijft het ei op de oppervlakte van het water? Dan is het bedorven en klaar voor de vuilnisbak.