HOME | Lots & More

Tips | Advies | Beoordelingen

Wat Is Een Yoni Ei?

Wat Is Een Yoni Ei
Yoni Ei – Een Yoni ei is een edelstenen ei dat in de vagina kan worden ingebracht. Vervolgens zal het Yoni ei daar haar werk doen. Ze helpen om emotionele spanningen, trauma’s en blokkades te helen terwijl ze puur fysiek zorgen voor stevigere spieren van de bekkenbodem en maken ze de vagina zachter. De eieren zijn ook een uitkomst na zwangerschappen.

Hoe lang kun je een Yoni ei inhouden?

Ga zo lang of zo kort door als wat goed voor je voelt, maar voor de eerste keer niet langer dan 10 minuten. Als je er klaar voor bent, neem een moment, en trekt langzaam het yoni ei naar buiten op je uitademing terwijl je je pc spieren ontspant.

Hoe reinig je een Yoni ei?

Zo Maak je Yoni Eieren Schoon – Een yoni ei breng je altijd schoon in en reinig je na gebruik. Je wil natuurlijk geen ongewenste bacteriën binnenhalen! Bovendien is edelsteen een natuurproduct en dus niet steriel. Je kunt het ei schoonmaken onder koud stromend water of met gekookt water dat iets is afgekoeld.

Hoe gebruik je een yoni stick?

Masseer eerst je buik en bovenbenen, neem de tijd en plaats dan voorzichtig de Yoni-stick met alleen het eikeltje in je Yoni. Probeer je volledig te ontspannen, dus hier juist niet aanspannen van spieren of bekken. Ga naar je gevoel en probeer alle gedachten los te laten.

Wat voor touwtje Yoni ei?

Yoni Ei – Jade – Voor gebruik – Zodra je je ei in huis hebt ga je het Yoni ei reinigen. Doe dit met een neutrale zeep en warm water. De meeste stenen kun je niet in kokend water leggen om ze te desinfecteren. De steen kan barsten en beschadigen. Afgekoeld gekookt water met eventueel een beetje zout of azijn is ook een goede optie.

Laat het ei ongeveer 24 uur ‘weken’ in het water en daarna goed drogen. Omdat je het ei inwendig kan gebruiken is hygiëne erg belangrijk. – Opladen met een intentie – Het is vaak voor veel vrouwen al een hele stap om te gaan werken met een Yoni ei. Een bewuste keuze om aan de slag te gaan met het verzorgen en versterken van het bekkengebied.

Je hebt waarschijnlijk ook heel bewust gekozen voor een bepaalde steen. Een steen met een bepaalde energie die past bij jouw doel en intentie. Om deze intentie kracht bij te zetten is het fijn om je Yoni ei bij volle maan op te laden in haar magische licht.

 1. Touwtje – De Yoni eieren hebben allemaal een gaatje.
 2. Met name bij het eerste gebruik kan het prettig zijn om een eitje te gebruiken met een gaatje.
 3. Door dat gaatje rijg je een touwtje zodat je het ei kunt verwijderen.
 4. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld flosdraad, vliegertouw, visdraad, katoen, etc gebruiken.

Probeer het ei altijd eerst te verwijderen zonder aan het touwtje te trekken. Ga wanneer je klaar bent met je oefeningen ontspannen gehurkt zitten en wacht tot het ei vanzelf naar buiten komt. Zeker in het begin zal dit niet vanzelf gaan, je kunt een beetje persen met je bekkenbodemspieren, of als je een touwtje aan het ei hebt, dan kun je zachtjes aan het touwtje trekken.

 • Ijk of je zoveel mogelijk je vagina het werk kunt laten doen.
 • Het ei kan niet verdwalen in je vagina, dus geen paniek wanneer het wat langer duurt voordat het ei naar buiten komt.
 • Neem de tijd om te spelen – Neem altijd ruim de tijd om met het ei te werken, wees lief voor jezelf en wacht totdat je vagina het ei zelf inneemt.

Hoe lang je speelt of oefent met het ei is helemaal afhankelijk van wat jij fijn vindt. Er is geen moeten, alles is helemaal goed. Breng het ei nooit uit wilskracht naar binnen, hierdoor zal je vagina alleen nog meer spanningen opbouwen. Je baarmoedermond is het huis van je eerste chakra.

 1. De chakra die gaat om je basisveiligheid.
 2. Zorg dus voor een veilige situatie waarin jij het prettig vindt om op onderzoek uit te gaan.
 3. Neem voor het inbrengen van het ei alle tijd.
 4. Forceer niets! Het fijnste is om te beginnen met het masseren van je hele lichaam.
 5. Het ei voelt van nature heel koud aan en zal opwarmen tijdens de massage.

Masseer je buik, met het ei en masseer vervolgens je liesstreken, schaambeen, en schaamlippen (goed voor de doorbloeding). Laat het ei rusten rondom je clitoris en tegen je vagina-mond. Vervolgens kun je de spieren rondom je vaginamond masseren, door zachtjes rondjes te draaien met het ei.

 1. Als je voldoende opgewonden bent laat je het ei met de bolle kant rusten tegen de opening van je vagina en wacht je tot je vagina het ei inneemt.
 2. Span en ontspan je spieren van je vagina en je zult zien dat je vagina als een mond het ei naar binnen zal ‘zuigen’.
 3. Je kunt ook een glijmiddel gebruiken (De Yoni Oil van Heal Mary) wanneer je dat fijn vindt.

– Draag het Yoni ei bewust – De reden dat je gaat werken met het Yoni ei is omdat je meer bewustzijn wilt creëren in jouw bekkenbodemgebied. Een betere doorbloeding, gezondere slijmvliezen, pleasure, het kunnen allemaal redenen zijn om te gaan verkennen met het Yoni ei.

Het yoni ei heeft als extra natuurlijk de kracht van het mineraal waarmee je werkt. Het dragen van een Yoni ei is geen wedstrijd en gaat niet om hoelang je hem in je vagina kunt houden. Misschien werk je er straks al jaren mee zonder het ei überhaupt in je vagina te hebben gedragen. Misschien val ik in herhaling 😉 maar het gaat echt om bewustzijn, aandacht, zachtheid en liefde.

Het is geen fitness. – Na gebruikt – Was na gebruik het eitje onder de kraan. Als je eitje doorboord is kun je telkens na gebruik het gaatje schoonmaken, door water in je mond te nemen en dat door het gaatje te ‘blazen’. Zorg dat het ei goed droog is voordat je haar weer opbergt.

Waarom Yoni massage?

Yoni Massage & healing – De essentie van een tantra yoni healing massage is redelijk eenvoudig. De heling van de Yoni massage vertaalt zich als een intense innerlijke gewaarwording, als overgave en het balanceren van je energie. Je laat je dan ook raken in vertrouwen en zonder doel, zonder jagen of verwachtingen, Een vagina massage heeft een helende werking op emotionele trauma’s, vaginisme, fysieke en hormonale klachten. Daarbovenop komt nog eens de fijne bijzonderheid dat je niet alles opnieuw moet beleven. Door de emotionele, fysieke en/of mentale ontlading die ontstaat tijdens de massage, krijgt alles automatisch een plek. Een vagina massage heeft een helende werking op emotionele trauma’s, vaginisme, fysieke en hormonale klachten. Daarbovenop komt nog eens de fijne bijzonderheid dat je niet alles opnieuw moet beleven. Door de emotionele, fysieke en/of mentale ontlading die ontstaat tijdens de massage, krijgt alles automatisch een plek.

 • Dit sluit dus bij voorbaat de absolute behoefte uit een gesprek, herbeleving van het drama of trauma of het gevoel te moeten werken aan je probleem.
 • Ortom, een yoni massage is een uiterst aangename manier om jezelf weer te vinden.
 • Als je meer wil weten over de mystieke en diepere achtergrond van Yoni massage, klik dan op één van de onderstaande knoppen.
See also:  Wat Doet Suiker Met Je Darmen?

Het woord Yoni betekent in het Sanskriet ook ‘ Heilige plek,’ Het gaat meer precies om die heilige plek van de vrouw waar de vrouwelijke energie het sterkst is. De Yoni Massage is dan ook meer dan een vagina massage, het omvat de vulva, de baarmoeder, de bekkenstreek en het hart van de vrouw.

Een Yoni Massage gaat dus bij uitbreiding over de kern van het vrouw zijn, Het uiteindelijke doel bestaat erin de Shakti energie in al haar facetten te activeren en de oerkracht te verbinden met het wezen van de vrouw. Veder is de vrouw ook de scheppende kracht van het universum, Ze is via haar baarmoeder in staat een kind te creëren, leven te schenken en het te voeden naar onafhankelijkheid.

Zonder enige vorm van overdrijving is de vrouw bijgevolg in staat wonderen te verrichten. De Yoni kracht bevat echter tegelijk ook de kiem voor haar ondergang wanneer ze niet tot zelfexpressie komt, Als de vrouw niet geëerd wordt door liefdevolle aanraking, dan keert ze in zichzelf.

 1. Dit uit zich dan weer in emotionele onbalans, een gebrek aan zin in intimiteit en het ontstaan van allerlei chronische fysieke ziekten.
 2. Om een vrouw te bereiken in haar hart, dien je dan ook zorg te dragen voor haar heilige ruimte in de diepste zin van het woord.
 3. De Yoni staat gekend als het huis van Shakti, de oerkracht van de schepping, die men ook aanduidt met de term Kundalini.

Shakti uit zich in vele vormen en daagt ons uit om balans te creëren, Meer zelfs, het is de kracht die ieder van ons verbindt met de schepping, de materie en de wereld. Ze draagt verder de mannelijke en de vrouwelijke energie in zich die het mogelijk maakt gewaarwording, sensatie en beleving te ervaren door onze zintuigen.

Het vrouwelijke lichaam vertegenwoordigt dan ook de vrouwelijke energie met haar specifieke eigenschappen. In de Tantra wordt de Yoni massage eigenlijk een Yoni Puja genoemd. Dit kan je best vertalen als de verering van Shakti, een inwijding van een Tantrika in de Kula Tantra of een healing van het lichaam.

Door de Yoni te laten masseren maak je immers verbinding met de schoonheid, tederheid en de magie van Shakti. Niet alleen dat, de kracht van de Yoni openbaart zich en het hart van de vrouw opent zich, Hiertoe schept de tantrika met respect, zorg en liefde de ruimte om Shakti zo tot zelfexpressie te brengen.

 1. Tijdens een Yoni massage verspreidt de Kundalini-energie zich door heel het lichaam.
 2. De zenuwbanen spelen in dit proces een erg belangrijke rol; het zijn namelijk de drie belangrijkste, de Ida, Pingala en Sushumna nadi’s die in ons lichaam de Kundalini-energie kanaliseren.
 3. Als de Kundalini gebalanceerd doorheen het lichaam stroomt, spreken we van Prana of levensenergie die heel het lichaam activeert.

Alle geblokkeerde energie die wij ervaren als fysieke ongemakken komt ten gevolge hiervan vrij, De hormoonsecretie wordt gebalanceerd en het lichaam, de geest en de emoties worden geheeld. De helende kracht van de Yoni is dus in staat om heel wat kwalen waar vrouwen mee kampen in balans te brengen,

 1. We hebben het hierbij onder andere over het premenstrueel syndroom, hormonale migraine, depressie, emotionele onbalans, trauma’s, laag of overactief libido, relatieproblemen, enz Een Yoni massage is met andere woorden een geschenk voor elke vrouw,
 2. De liefdevolle aanraking van de Yoni helpt ons als vrouw te ontwaken,

Door een Tantra Yoni massage worden de geheimen van het universum namelijk ontsluierd. Door niet de nadruk te leggen op het hoogtepunt en seksuele begeerte, gaat er een hele nieuwe wereld open voor de vrouw, Haar wezen krijgt hierdoor bestaansrecht, erkenning en liefde zonder voorwaarden.

 1. Ook voor de partner is het een absoluut godsgeschenk.
 2. Door aandacht te geven aan de Yoni zonder verwachtingen creëer je een veilige ruimte voor de vrouw,
 3. Hierbij maken schaamte, schuld en begeerte plaats voor overgave en eenwording.
 4. Dit brengt voor beide partners een enorme verruiming en bevrijding met zich mee.

Wanneer de vrouw de ruimte krijgt zichzelf te laten zien, te uiten en zich gedragen voelt door haar partner, vertaalt zich dat namelijk in gelukzaligheid. Hierdoor stelt ze zich het dagelijkse leven automatisch verdraagzamer, begripvoller en toleranter op.

De zelfexpressie van de vrouw wordt jammer genoeg vaak maatschappelijk misbegrepen, Men zet vrouwen immers al te vaak weg als gevaarlijke, verraderlijke en verblindende wezens. Daarom zijn ze door de eeuwen heen genadeloos onderdrukt, gemanipuleerd en aan de kant gezet. Welnu, de Yoni draagt deze collectieve herinnering in zich, samen met haar universele wijsheid.

De magie van een tantrische Yoni Massage bestaat erin dat ze de kracht aanspreekt om de schaduwen van het verleden te helen, Hierdoor ontstaat zelfinzicht en wordt het ontwaken van de chakra’s en zelfrealisatie mogelijk. Kortom, het raakt de essentie van Tantra met de nadruk op het omarmen van je schaduwen, het ervaren van genot en het ontwaken van je bewustzijn.

Wat is het witte slierten in een ei?

Veilige dooier – Het witte strengetje bij de dooier wordt ook een chalaza genoemd. Een chalaza of hagelsnoer is een van de twee spiraalvormige banden die de dooier van een ei in het midden van het eiwit houden. Ze bestaan uit albumine of ei-eiwit. Er zijn er dus twee van die witte draadjes in een ei, eentje aan de bovenkant van de schaal en een aan de onderkant.

Wat doe je met een yoni ei?

Yoni Ei – Een Yoni ei is een edelstenen ei dat in de vagina kan worden ingebracht. Vervolgens zal het Yoni ei daar haar werk doen. Ze helpen om emotionele spanningen, trauma’s en blokkades te helen terwijl ze puur fysiek zorgen voor stevigere spieren van de bekkenbodem en maken ze de vagina zachter. De eieren zijn ook een uitkomst na zwangerschappen.

Waar zit je yoni?

Geschiedenis en Oorsprong – Yoni is het woord voor heilige tempel, vagina, oerbron of baarmoeder in Sanskriet, het is het symbool voor de Godin en de heilige moeder. Het yoni-ei werd door de Taoisten gebruikt om de spieren in de bekkenbodem en vagina te oefenen en te verstevigen.

 1. Volgens hen is het gebied rond de bekkenbodem de bron voor een gezond, lang en gelukkig leven.
 2. De taoisten gebruiken van origine eieren van Jade (nephriet).
 3. Jade staat bekend om de zuiverende en harmoniserende werking die de steen zou hebben en brengt daarmee het gebied rond de bekkenbodem in balans.
 4. De vagina wordt binnen het Taoïsme daarom ook wel de jade-tempel genoemd.
See also:  Waarom Kakelt Een Kip Na Het Leggen Van Een Ei?

Beginners wordt altijd aangeraden om te starten van met het oefenen te starten met een ei van Jade. Een getrainde bekkenbodem versterkt het genot en gevoeligheid van het hele lichaam, wat je ook op zult merken tijdens het vrijen. Daarnaast zorgt een getrainde bekkenbodem ervoor dat seksuele energie getransformeerd kan worden in helende en revitaliserende energie voor het hele lichaam en kan het de algemene gezondheid verbeteren.

Hoe verloopt Yoni massage?

Dit is het Doel van Yoni Massage – Yoni massage gaat om liefdevolle aanraking. Dat kan rond de vulva of vagina zijn, maar bijvoorbeeld ook op de venusheuvel. Borsten en buik horen er net zo goed bij. Of wat dacht je van armen en benen? Je kunt natuurlijk genieten met je hele lichaam! Tijdens de massage kun je een orgasme krijgen, maar dat hoeft niet.

Hoe maak je een ei?

Allerhande laat in deze video zien hoe je het beste een ei kan koken. Een paar gouden regels: Een ei uit de koelkast barst sneller omdat het ei koud is. Door een gat in de bolle kant van het ei te prikken met een speld of eierprikker kan de lucht uit de luchtkamer ontsnappen, waardoor de kans op barsten kleiner wordt.

Daarnaast moeten alle eieren net onder water zijn zodat ze tegelijk gaar zijn. Koud en kokend water Eieren kun je zowel in koud als in kokend water koken. Bij koud water zijn de kooktijden nadat het water kookt drie en halve minuut voor een zacht ei, vier en halve minuut voor een ei waarbij het wit gestold is en het geel nog zacht is en zeven en halve minuut voor een hard gekookt ei.

Bij het koken in kokend water verwarm je eerst het water tot kooktemperatuur, waarna je de eieren voorzicht met een lepel in het water laat glijden. Reken zodra de eieren in het water liggen voor een zacht ei vier en halve minuut, voor een ei waarbij het wit gestold is en het geel zacht is zes minuten en voor een hard gekookt ei acht minuten.

Wat doet een eitje?

Eitjes zijn wel rijk aan voedingsstoffen, voornamelijk eiwitten en vet. Dat vet zit in de dooier en is grotendeels onverzadigd – wat goed is. Daarnaast bevatten ze veel vitaminen (B12, D, A, B2 ) en mineralen (fosfor, seleen, ijzer, zink ).

Wat is de betekenis van de naam Yoni?

Yoni (lichaamsdeel) Stenen yoni uit Vietnam Yoni en lingam uit Vietnam Yoni (: योनि) is de term voor de vrouwelijke (, en ). Daarnaast heeft het woord veel andere betekenissen die allemaal een hebben, zoals bron, oorsprong, rustplaats, container. In het is de yoni een symbool dat de vrouwelijke energie van de god representeert.

Yoni’s worden meestal afgebeeld als een rond of vierkant horizontaal vlak met een dieper gedeelte in het midden of inkepingen aan de rand, en een uitloop aan de zijkant. Samen met de − vaak als gestileerde geïnterpreteerde − is de yoni vooral in het een symbool voor de goddelijke scheppende energie. De versmelting van Shakti en wordt uitgedrukt in de weergave van de yoni en de lingam.

De yoni is dan een rand rondom de lingam waarin vloeistoffen (water,, ) worden opgevangen die als offergaven over de lingam worden uitgegoten. Terwijl de yoni het representeert, representeert de lingam het, Men vindt afbeeldingen van lingams en yoni’s in heel, en in de door het hindoeïsme beïnvloede gebieden van,

Hoe maak je het hardste ei?

Eieren koken: hoe ga je te werk? – Om het leeglopen van een ei tijdens het koken te voorkomen kan je met een eierprikker aan de stompe kant van het ei een gaatje in de schaal prikken. Doe de eieren in een pan. Voeg zoveel water toe dat ze half onder staan.

Reken voor een hardgekookt ei op 10 minuten. Reken voor een half zacht gekookt ei op 8-9 minuten. Reken voor een zacht gekookt ei op 6-7 minuten.

Leg de eieren in koud water of spoel ze af met koud water (eieren schrikken). Hierdoor pellen ze makkelijker en stopt het garingsproces. In onderstaande video zie je stap voor stap hoe je een ei kookt.

Hoe masseer je je vriendin?

Masseer je lief Ga liggen, sluit je ogen en geef je over. Vriendin leert jou en je lief simpele massagetechnieken om elkaar heerlijk te verwennen én verleiden. Ga liggen, sluit je ogen en geef je over. Vriendin leert jou en je lief simpele massagetechnieken om elkaar heerlijk te verwennen én verleiden.

 • Massages verlichten de spanning in je spieren.
 • Door flink te wrijven en te kneden wordt het bloed van zijn plaats ‘gekneed’.
 • Hierdoor neemt de druk af en stroomt het zuurstofrijke bloed terug de spieren in.
 • Door naar je hart toe te masseren worden de afvalstoffen uit de spierweefsels sneller afgevoerd.

Deze afvalstoffen komen in je bloed terecht en worden later weer afgebroken door je lever. Daarom is het ook goed om na een massage veel te drinken. Doordat je ontspant, vermindert je bloeddruk en daalt je lichaamstemperatuur. Sportmassages zijn bedoeld om spierpijn te voorkomen of te verminderen.

Olie Allereerst Ontspannende massage Opwekkende massage Sensuele massage

Olie Een massage met speciale olie is prettig. Het voedt je huid en legt er een warm beschermend laagje overheen. Pas op: gebruik niet teveel, want je wilt niet wegglijden. Allereerst 1. Zorg voor warmte: warme handen, een warme omgeving en warme massageolie.2.

Zorg voor tijd en rust: neem de tijd om een massage te geven en te krijgen. Laat je niet storen door telefoons, kinderen of televisie. Neem na afloop een halfuur rust en zorg dat je warm bent toegedekt, zodat het effect van de massage en de olie nog even kan nawerken.3. Zorg voor een goede voorbereiding: neem een warme douche voor je gemasseerd wordt en vervang groot licht door een schemerlamp.4.

Geef je over: zeg het als iets onaangenaam aanvoelt, maar bemoei je verder niet met de massage. Help bijvoorbeeld niet mee als je lief je arm optilt.5. Trek makkelijke kleding aan: doe je sieraden af, bind je haren in een staart en zorg voor korte nagels.

 1. Masseer niet langer dan een uur.
 2. Ontspannende massage Begin met rustige streel- of strijkbewegingen.
 3. Hiermee kun je de olie meteen goed verdelen.
 4. Gebruik je hele hand of alleen je vingertoppen en glijd hiermee ontspannen over de huid.
 5. Maak bijvoorbeeld lange strijkbewegingen langs de ledematen.
 6. Je kunt ook in cirkelbewegingen strijken.

Door iets steviger in de lengterichting van de rug te strijken, ontspannen de rugspieren en kun je ze zelfs een beetje uitrekken. Bij de wrijftechniek oefen je druk uit met je duimen of de muis van je hand. Door je handen in cirkelvormige bewegingen te verplaatsen, bereik je ook diepergelegen delen.

Maak afwisselend grote en kleine bewegingen. Ga van de rug naar schouders en nek. Laat je duimen met lichte druk over deze spieren glijden. De gebieden waar iets meer vet zit, zoals de bovenbenen en billen, kun je met kneedbewegingen laten ontspannen. Dit bevordert de bloedsomloop en stimuleert de afvoer van afvalstoffen in de diepere lagen van je spieren.

Met je hand pak je de bovenbenen of billen vast en kneed je ze. Eindig je massage door het hele lichaam van boven naar beneden af te strijken. Je aanrakingen worden steeds lichter, waardoor je partner zich nog sterker op je handen zal concentreren. Als hij of zij tenminste niet in slaap is gevallen Opwekkende massage Laat je lief op zijn buik liggen en strijk met je handen langs de contouren van het lichaam.

Houd je handen ontspannen als je naar beneden glijdt en zet iets meer druk als je naar boven gaat. Herhaal dit twee minuten lang. Hierdoor stimuleer je dat afvalstoffen het lichaam verlaten. Ga vervolgens met cirkelende bewegingen richting benen. Dezelfde bewegingen worden steviger als je van de enkels weer omhoog cirkelt.

Pas op dat je niet teveel druk in de knieholte zet, want dat voelt niet prettig. Houd het been met twee handen vast en trek er voorzichtig aan, alsof je het wilt uitrekken. Pak nu een voet tussen je duimen en probeer alle gewrichtjes in zijn tenen te bewegen.

 • Hierbij druk je met je linkerduim, terwijl je de voet met je rechterduim naar beneden duwt.
 • Verplaats je duimen steeds naar de volgende teen.
 • Nu zijn de armen aan de beurt.
 • Houd je vingers bij elkaar en spreid alleen je duim iets van je hand.
 • Glijd van de pols naar boven, via de elleboog naar de oksels.
See also:  Wat Is Beter Brood Of Crackers?

Naar beneden in de richting van de hand maak je strijkbewegingen, terwijl je bewegingen omhoog weer wat steviger zijn. In de bovenarmen zitten afvalstoffen en die verwijder je hiermee. Verplaats je aandacht nu naar de rug. Pak de grotere spieren alsof je deeg kneedt.

Plaats je handen zo dat je het weefsel naar elkaar toe duwt en uitrekt. Schuif je handen steeds een stukje op, zodat je de hele rug bestrijkt. Als laatste maak je met je duim en vingers kleine bewegingen op de rug. Nu komt je lief de dag wel door. Tip: Gebruik ook eens stimulerende massageolie. Rozemarijn en pepermunt staan bekend om hun opwekkende krachten.

Sensuele massage Laat je partner op zijn of haar buik liggen. Begin je massage met ritmische strijkbewegingen. Deze werken ontspannend en verwarmen de huid. Streel vloeiend, maar niet te zacht, want dat kietelt. Houd steeds contact met het lichaam. Strijk door, maar gebruik nu ook zachtjes je nagels.

Hierdoor stimuleer je de zenuwen in de huid. Ga aan het hoofdeinde zitten en leg je handen aan beide kanten om de nek. Je vingers leg je plat op de schouderbladen en je duimen houd je richting het matras. Laat je handen vanuit deze positie naar buiten glijden en volg de ronding van het schouderblad. Kneed met één hand de achterkant van de nek.

Begin vlak onder de schedel en volg de schedellijn. Druk zachtjes met je duimen of je vingertoppen tegen de zijkanten van de achterste nekspieren en draai rondjes. Werk dan masserend richting schouders. Daar leg je je andere hand erbij en kneed je de spieren die van schouders naar nek lopen.

Nu is je lief helemaal ontspannen en klaar om op zijn of haar rug te gaan liggen. Vanuit deze positie kun je vanaf het hoofdeinde ook heel goed de schedelrand masseren. Haal je handen met gespreide vingers door je liefs haren. Masseer de slapen en volg de lipcontouren. Pak een arm en klem deze tussen je vlakke handen.

Glijd met je handen richting zijn hand. De buik is het meest kwetsbare deel van het lichaam. Je kunt hem wel masseren, maar druk niet te hard, want dan spannen de buikspieren zich automatisch aan. Ga vooral op zoek naar de fijne plekjes van je lief. Die zijn voor iedereen verschillend.

Hoe maak je een Yoni Steam?

Hoe gaat een yoni steam in zijn werk? – In een pan met gekookt water van 1 tot 1,5 liter gaat er een kruidenmix die je gebruikt voor de yoni steam. Hierin koken de kruiden een aantal minuten, en na het koken wordt het kruidenwater 10 tot 20 minuten afgekoeld.

Want een yoni steam moet je nooit gebruiken met gekookt water! Als je merkt dat het water en de stoom een fijne temperatuur heeft, is het klaar voor gebruik. Het water kan je overgieten in een grote schaal, pan of emmer. Dit dek je af met een handdoek over de randen, waarna je op de randen kunt zitten.

Je kunt ook de pan of schaal met het kruidenwater in de wc zetten of hangen, zodat jij er op die manier boven kunt zitten tot wanneer jij het fijn vindt en je voelt dat de stoom is afgenomen of verdwenen. Zorg er natuurlijk voor dat je niet te dicht op de stoom gaat zitten.

Hoe weet je of een eitje nog goed is?

Eieren testen: zo doe je dat! – Heel simpel, je hebt nodig: een ei, een kom en water. Vul de kom met water en leg het ei hierin. Als het ei op zijn kant op de bodem blijft liggen, is het vers. Blijft het ei schuin omhoog op de bodem liggen, dan is het 1 à 2 weken oud.

Wat gebeurt er als een ei oud wordt?

1. De watertest – Leg het ei voorzichtig in een glas water. Als het ei op de bodem blijft liggen is het nog vers. Als de punt van het ei omhoog komt is het ei 2-3 weken oud, maar kun je het nog prima eten. Blijft het ei drijven? Dan is het bedorven en moet je het weggooien.

Hoe verloopt Yoni massage?

Dit is het Doel van Yoni Massage – Yoni massage gaat om liefdevolle aanraking. Dat kan rond de vulva of vagina zijn, maar bijvoorbeeld ook op de venusheuvel. Borsten en buik horen er net zo goed bij. Of wat dacht je van armen en benen? Je kunt natuurlijk genieten met je hele lichaam! Tijdens de massage kun je een orgasme krijgen, maar dat hoeft niet.

Hoe kun je je bekkenbodemspieren trainen?

Oefening 2 – Ga op uw rug liggen, uw knieën opgetrokken en uw handen losjes langs uw lichaam. Adem langzaam in tot uw buik opbolt. Trek dan tijdens de uitademing uw bekkenbodem op vanaf het stuitje, alsof u de rits van een strakke broek dichttrekt. Trek uw stuit niet zo ver op dat hij van de grond komt.