HOME | Lots & More

Tips | Advies | Beoordelingen

Hoe Oud Is Mijn Vaatwasser?

U kunt bepalen hoe oud uw wasmachine is door naar het serienummer op het typeplaatje te kijken. Het eerste getal duidt het laatste cijfer van het jaartal aan en de tweede en derde cijfers duiden de productieweek aan. Als het serienummer bijvoorbeeld 13500016 is, dan is het jaartal 2011 of 2001 en de week van productie is 35.

Hoe kun je zien hoe oud een vaatwasser is?

Bosch-Siemens maakt gebruik van een FD-nummer op het typeplaatje van bijvoorbeeld een vaatwasser, koelkast, wasdroger, wasmachine, magnetron, etc. Via dit FD-nummer kunt u het bouwjaar van uw apparaat achterhalen.

Hoe weet ik welke vaatwasser Ik heb?

Het typeplaatje zit meestal aan de binnenkant van de deur van de vaatwasser. Het kan ook zijn dat hij op de rand van de deur zit of helemaal onder aan het apparaat (onder de deur, bijna bij de vloer). Bij sommige vaatwassers zit het typeplaatje aan de achterkant.

Waar staat het FD-nummer?

Het typenummer (E-nummer en FD-nummer) vind je op het typeplaatje van jouw apparaat. Dit typeplaatje bevindt zich bij de meeste apparaten op een andere plek, gebruik wanneer nodig onderstaande typeplaatzoeker.

Waar vind ik FD-nummer Bosch?

Het E-nummer en FD-nummer van het Bosch apparaat vind je op het typeplaatje. Deze vind je op het product.

Hoe lang gaat een inbouw vaatwasser mee?

Gemiddeld gaat een vaatwasser 2500 tot 5000 wasbeurten mee, dat hangt uiteraard af van de kwaliteit van de vaatwasser. Als je elke dag één programma draait, komt de levensduur van een machine neer op zo’n 6 tot 12 jaar.

See also:  Wat Betekenen De Symbolen Op De Vaatwasser?

Hoe oud is mijn cv ketel Bosch?

Deze CV ketel fabrikant gebruikt een FD nummer op het geboortekaartje. Via het FD nummer kunt u het bouwjaar achterhalen. Bij de eerste nummers van het FD moet je er 20 bij optellen. Bijvoorbeeld FD 821.

Welke maten vaatwassers zijn er?

De meeste inbouw vaatwassers zijn 60 cm breed en 80 tot 85 cm hoog. Meestal hebben deze vaatwassers twee rekken en ruimte voor 12 tot 15 couverts. XXL vaatwassers zijn 60 cm breed en 82 tot 92 cm hoog.

Hebben alle inbouw vaatwassers dezelfde maat?

Inbouw vaatwassers zijn in diverse maten leverbaar. Naast onderscheid tussen half- en volledig geïntegreerd is het belangrijk te weten dat er twee verschillende breedte en twee verschillende hoogtematen zijn. In breedte is een standaard 60 cm. vaatwasser leverbaar, maar ook een smalle afwasmachine van 45 cm breed.

Hoe meet je Nisdiepte?

Bij het meten van de nisdiepte meet je vanaf de achterzijde tot de voorkant van de nis. Meet de nis altijd door je rolmaat tegen de linker- of rechterzijde van de nis aan te houden. De dieptemaat is belangrijk omdat achter de vaatwasser nog ruimte moet zijn voor ventilatie en leidingen.

Waar typeplaatje Siemens koelkast?

Het type- of modelnummer kun je vinden op het typeplaatje van de koelkast. Het typeplaatje vind je meestal links op de bodem, bij de groentelades. Kun je het hier niet vinden, dan kan het ook zijn dat het plaatje aan de zijkant of aan de achterkant zit.

Waar FD nummer Siemens?

Het E-nummer en FD-nummer van het Siemens apparaat vindt u op het typeplaatje. Deze vindt u op het product. Heeft u hulp nodig bij het vinden van het typeplaatje? Gebruik hiervoor de typeplaatjeszoeker hieronder.

See also:  Wie Rum Legt Man Die Emma Matratze?

Waar vind ik het E-nummer?

Bij een warmhoudlade staat het nummer boven op de rand. Het E-nummer vindt u aan de rechterkant als u de deur opent. Het E-nummer vindt u onder in de vriezer tegen de linker binnenwand. Bij een vrieskist staat het nummer rechts aan de binnenkant van de deksel.

Hoe weet ik hoe oud mijn vriezer is?

Als je niet meer weet hoe oud je koelkast of vriezer is, kun je vaak de leeftijd achterhalen op basis van het serienummer. Tips over waar het serienummer op het apparaat staat, vind je op http://www.witgoedserviceonderdelen.nl/zoektips/zoektips.html.

Hoe oud is mijn magnetron?

Dit kun je doen met behulp van het serienummer op het typeplaatje. Het eerste cijfer geeft het jaartal aan en het tweede en derde cijfer geven de productieweek aan. Bijvoorbeeld 13500016 : week 35 in 2001. Artikel snel geleverd en goed verpakt.