HOME | Lots & More

Tips | Advies | Beoordelingen

Hoe Oud Is Lola Brood?

Op 1-1-1986 is Lola Brood (bijnaam:) geboren te Amsterdam, Netherlands. De tv-persoonlijkheid is anno 2022 bekend van Playboy. Lola Brood haar sterrenbeeld is Steenbok en ze is nu 36 jaar oud.

Wie is de moeder van Lola Brood?

Persoonlijk leven

Brood is de dochter van Xandra Jansen en rockzanger-kunstenaar Herman Brood, en een halfzus via moederskant van Holly Mae Brood (1994) en via vaderskant van Marcel Buissink (1968). Ze is vernoemd naar het nummer Lola van de Britse rockband The Kinks.

Waar woont Lola Brood?

Samen met haar vriend Alex woont ze in de achtertuin van Xandra’s woning in Amstelveen. Lola denkt dagelijks aan haar vader, maar wist nog niet alles over hem: ‘Ik ken wel de grote lijnen, maar niet heel veel details’. In de Weekend vertelt Lola openhartig over haar vader.

Wie zijn de dochters van Herman Brood?

Wie is de vriend van Lola Brood?

Ze heeft één halfzus, Lola Pop Brood. Brood heeft sinds augustus 2016 een relatie met acteur Soy Kroon.

Waarom Herman Brood zelfmoord pleegde?

De gezondheid van Brood, een levenslang grootverbruiker van drugs en drank, had het laatste jaar zeer te lijden onder zijn pogingen om van zijn verslavingen af te komen. Brood was vorig jaar tevergeefs afgekickt van de speed, waaraan hij dertig jaar verslaafd is geweest.

Wie heeft dochter Lola?

Dennis Weening is gezegend met die prachtige dochters! Met zijn huidige vrouw Stella kreeg hij dochters Coco en Charlie en uit zijn eerdere huwelijk kreeg hij zijn oudste dochter Lola die vandaag 18 kaarsjes mag uitblazen! ‘Mijn oudste knappe dochter Lola Deelstra is vandaag 18 geworden. Hou van jou.

Waar woont Xandra Brood?

In 2004 was ze op televisie te zien als deelneemster van het Yorin-programma Bobo’s in the Bush. Tegenwoordig woont ze in Amstelveen. In 2016 verscheen haar biografie Rock-‘n-roll-widow, geschreven door Rutger Vahl.

See also:  Welke Vogel Legt Witte Eieren?

Wat kost een schilderij van Herman Brood?

De prijzen voor Herman Brood schilderijen op kunstaanbieding.nl variëren sterk. De goedkoopste werken kosten enkele honderden euro’s, terwijl de duurste schilderijen van Brood soms tienduizenden euro’s opbrengen.

Waar sprong Herman Brood?

Op 11 juli 2001 beroofde kunstenaar en muzikant Herman Brood zich op 54-jarige leeftijd van het leven door een sprong van het Hilton Hotel in Amsterdam.

Wie is de vriend van Holly?

Holly Mae Brood (26) heeft op social media een foto gedeeld ter ere van haar jubileum met grote liefde Soy Kroon (26). Het acteurskoppel heeft deze donderdag precies vijf jaar een relatie met elkaar. ‘Vijf jaar met deze’, schrijft Holly bij onderstaande foto.

Met wie heeft Holly een relatie?

Holly Mae Brood (25) en Soy Kroon (25) vormen al vier jaar een powerkoppel. Niet alleen liefde is er tussen hen meer dan genoeg, ook qua seks heeft de presentatrice niets te klagen. In tijdschrift ‘Beau Monde’ gunt ze lezers een kijkje tussen de lakens.

Met wie is Holly Brood samen?

Holly Mae Brood en Soy Kroon zijn al flink wat jaren happy together. De twee zijn nog altijd ontzettend gek op elkaar en zien een toekomst samen rooskleurig tegemoet.