HOME | Lots & More

Tips | Advies | Beoordelingen

Hoe Kan Je Calorieën Zien Op Strava?

Ga na het uploaden van je run naar Profiel > Activiteiten en klik er 1 aan. Vind hier je tijden, afstand, verbruikt aantal calorieën en de kaart van jouw gelopen route.

Waarom zie ik geen calorieën op Strava?

Strava geeft de calorieën weer zoals die worden geüpload via externe partners. Als er geen waarde aanwezig is in het uploadbestand of als je via de Strava-app opneemt, dan gebruiken we onze eigen berekeningen.

Waarom klopt Strava niet?

Wat als mijn gegevens niet worden gesynchroniseerd? Schuif omlaag op het scherm om je feed te vernieuwen. Als de activiteit nog steeds niet wordt gesynchroniseerd, kun je je ook afmelden en opnieuw aanmelden.

Wat zie je op Strava?

Tijdens je rit zie je je gemiddelde snelheid, afstand, tijd en geklommen meters. Ook koppel je gemakkelijk je extra sensoren aan de applicatie via Bluetooth. Na de fietstocht slaat Strava al je ritten automatisch op in je account.

Hoe werkt Strava voor wandelen?

Strava is het sociale netwerk voor sporters.

Als je een activiteit registreert, wordt deze opgenomen in je Strava-feed. Daarin kunnen je vrienden en volgers hun eigen races en trainingen delen, kudo’s voor prestaties geven en reacties op elkaars activiteiten plaatsen.

Wie bekijkt mijn Strava?

Op het web: Ga naar de pagina ‘Instellingen’ door de muisaanwijzer op je profielfoto in de rechterbovenhoek te plaatsen en ‘Instellingen’ te selecteren.

 • Klik op het tabblad ‘Privacyinstellingen’ aan de linkerkant van de pagina.
 • Selecteer ‘Iedereen’ of ‘Volgers’ onder ‘Profielpagina’.
 • Is Strava nauwkeurig?

  Strava trekt tussen 2 opeenvolgende punten een lijntje en berekent zo het aantal kms. Hoemeer punten je hebt, hoe nauwkeuriger de afstand in strava zal zijn. Omgekeerd ook: wanneer er weinig punten worden genomen, snijdt strava de hoeken af en kom je aan een pak minder kms.

  See also:  Wat Kost Kordaat Bier Bij De Lidl?

  Hoe Strava synchroniseren?

  De Android-app synchroniseert de fitnessgegevens van 18 verschillende diensten. Daarvoor gebruikt de app niet zijn eigen cloud, maar kopieert hij de gegevens direct van een dienst naar een andere. Dat doet hij door de diensten via hun webportal of de API te benaderen. De toegangsgegevens voer je in op de app.

  Hoe berekent Strava gemiddelde snelheid?

  Wanneer een GPS-bestand wordt geüpload, neemt Strava de afstandsgegevens die in het bestand zijn vastgelegd en ontleedt deze in een gegevensstroom om de totale afstand, gemiddelde snelheid en maximale snelheid te berekenen.

  Waarom geen beker op Strava?

  Je kunt het probleem als volgt oplossen of de gegevens verwijderen: Gebruik de optie Activiteit inkorten om een onjuist gedeelte van het begin of einde van de activiteit te verwijderen. Verander het activiteitstype als de activiteit per ongeluk als het verkeerde type is opgenomen of geüpload.

  Is Strava ook voor wandelen?

  Voor de sportieve wandelaar: Strava

  Deze app meet namelijk alles tijdens de route. Je kunt zelfs je snelheid per route vergelijken met andere sportievelingen. Het leuke aan deze app is dat deze niet alleen te koppelen is met je smartphone, maar bijvoorbeeld ook met je smartwatch.

  Kan iedereen je zomaar volgen op Strava?

  @Modderfietser, onder Privacybeheer kun je ook instellen dat je activiteiten (en profielpagina) alleen zichtbaar zijn voor ‘volgers’, ipv voor iedereen. Dan kan iemand die jou wil volgen je een verzoek sturen om je te mogen volgen, dat moet je dan eerst goedkeuren. Zo kun je niet ‘zomaar’ meer gevolgd worden.

  See also:  Hoe Lang Verse Worst Koken Voor Soep?

  Kan Strava ook in km?

  Strava can track distance in either miles or kilometers.

  Hoe kan ik zien waar ik gewandeld heb?

  De Google Maps-tijdlijn geeft een overzicht van plaatsen die je mogelijk hebt bezocht en routes die je misschien hebt afgelegd. Dit gebeurt op basis van je locatiegeschiedenis. Je kunt je tijdlijn op elk gewenst moment bewerken en je locatiegeschiedenis verwijderen via Tijdlijn.

  Hoeveel km heb ik gewandeld?

  Dat lukt heel goed met de website AfstandMeten.nl. Met behulp van een Google Maps kaart zoom je net zo lang in tot je de straten herkent waar je hebt gelopen. Je kunt nu steeds van hoek tot hoek markers plaatsen en zo meet je de gelopen afstand. Je kunt zelfs de gemiddelde snelheid meten!

  Wat is de beste app voor wandelaars?

  10 beste wandelapps van het moment – Androidworld.nl

 • Komoot. Komoot heeft als omschrijving ‘Fiets & Wandelkaarten’ maar het is zeker veel meer dan een app met fietsroutes en wandelkaarten.
 • Klompenpaden.
 • IVN Routes.
 • Wandeltochten.
 • Relive.
 • Alle bankjes.
 • Ommetje lopen.
 • Wandelknooppunt.