Als je een ei (m) in het kokende water doet, moet je 1 minuut extra rekenen als je op inductie kookt. Voor een zacht ei kook je het 4 minuten, en voor een halfzacht ei kook […]
Om eieren te koken in de Airfryer, prik je een klein gaatje in de eieren om te voorkomen dat ze barsten tijdens het koken. Vervolgens leg je de eieren in het mandje van de Airfryer. Stel […]
Leg de eieren in een afsluitbare pot en giet het zoute water over de eieren. Sluit de pot en laat dit 3 weken staan. Doe de eieren voorzichtig in een schone, afsluitbare pot. Zorg ervoor dat […]
Een ongepeld (hard)gekookt ei is vier dagen tot een week houdbaar in de koelkast. Zijn de eieren al gepeld? Bewaar de eieren dan in een schaal met water maximaal een week in de koelkast. Bewaartips voor […]
Een gepocheerd ei is een ei dat zonder schaal wordt gekookt in water, waarbij het eiwit zich rond de dooier vouwt, waardoor een zachte en romige textuur ontstaat. Het is bovendien ook een gezonde kookmethode, omdat […]